Контакти
Към блога

Глобстрой Продължава Успешното Строителство на Жилищна сграда „Солей“ в Шумен

Глобстрой Продължава Успешното Строителство на Жилищна сграда „Солей“ в Шумен - Globstroy
Globstroy 04 дек. 2023

Глобстрой Продължава Успешното Строителство на Жилищна сграда „Солей“ в Шумен

С новата седмица започва следващият важен етап от строителството на Многофамилната жилищна сграда „Солей“ в град Шумен, със завършените пет етажа на проекта. Фирмата Глобстрой съобщава за предстоящото полагане на бетон на 6-та плоча.

Инженерният екип на Глобстрой продължава с използването на иновативни технологии и материали, гарантирайки висок стандарт на строителство и създаване на съвременна обитаема среда. Освен това, фирмата се придържа към екологично чисти практики и енергийно ефективни решения.

Според официално изявление от Глобстрой, сградата „Солей“ ще предложи не само функционални и модерни жилища, но и подобрени условия за живот и комфорт за бъдещите собственици. Строителната фирма продължава да следи стриктно графика на строежа с цел своевременното приключване на проекта.

Интересът към „Солей“ нараства, като потенциални купувачи и инвеститори изразяват възхищение към професионализма и ангажимента на фирмата. Полагането на бетон на 6-та плоча отбелязва следващата стъпка във вълнуващия процес на създаване на нова модерна обитаема сграда в град Шумен.

+359 896 464 960 info@globstroy.bg гр. Шумен, ул. Университетска 1
Търсене на имот:
153 имота в
продажба