Контакти
Към блога

Интериорен проект на завършено „до ключ“ многостайно жилище в сграда „Иннова“ гр.Шумен

Интериорен проект на завършено „до ключ“ многостайно жилище в сграда „Иннова“ гр.Шумен - Globstroy
Globstroy 26 окт. 2023

Интериорен проект на завършено „до ключ“ многостайно жилище в сграда „Иннова“ гр.Шумен

С удоволствие Ви представяме нашия нов интериорен проект, изпълнен „до ключ“ в престижната сграда „Иннова“ в град Шумен. Сградата „Иннова“ е символ на модернизъм и иновации, предлагайки ексклузивна гама от премиум апартаменти, които се отличават със своя уникален стил и функционалност. Всяка една от жилищните единици е проектирана така, че да отговаря на най-високите стандарти за комфорт и качество, като в същото време предлага контролиран достъп за максимална сигурност и спокойствие на живущите.

Изборът на апартаменти в сградата е разнообразен, за да задоволи вкусовете и нуждите на всеки потенциален собственик. Предлагат се различни варианти от двустайни компактни до просторни четиристайни апартаменти, всеки от които е проектиран с внимание към детайла и с акцент върху функционалността и удобството. Със своите модерни архитектурни решения и висококачествени материали, всеки апартамент в „Иннова“ предлага перфектната комбинация между естетика и практичност.

Нашият интериорен проект в сграда „Иннова“ отразява амбициите и визиите на модерните домакинства, които търсят уникален дом с безкомпромисно качество. В проекта сме съчетали елегантността и съвременният дизайн с функционалността и удобството, за да създадем уютна и приветлива атмосфера за живущите. Сградата е оборудвана с всички модерни удобства, които допринасят за комфортния и спокоен живот на своите жители.

В „Иннова“ ние не просто предлагаме апартаменти – ние предлагаме възможността за живот в дом, който е толкова уникален и иновативен, колкото и Вие. Създавайки общност, която отразява съвременните тенденции и амбиции, ние вярваме, че всеки наш клиент ще намери мястото, което търси, в „Иннова“.

+359 896 464 960 info@globstroy.bg гр. Шумен, ул. Университетска 1
Търсене на имот:
150 имота в
продажба