Контакти
Към блога

Park Homes – ПОЛАГАНЕ НА ФУНДАМЕНТИТЕ НА СЕКЦИЯ А

Park Homes – ПОЛАГАНЕ НА ФУНДАМЕНТИТЕ НА СЕКЦИЯ А - Globstroy
Globstroy 23 сеп. 2018

Park Homes – ПОЛАГАНЕ НА ФУНДАМЕНТИТЕ НА СЕКЦИЯ А

След всички необходими процедури и разрешителни, дойде време и за отговорната и трудоемка част от изграждането на бъдещата многофункционална жилищна сграда „Park Homes„, каквато представлява изграждането на основите на сградата.

Стартът на полагането на фундаментите на секция А на „Park Homes“ е първият етап от тази важна дейност.

Фундаментите фактически са основата на всяка сграда, така че качественото им и правилно изграждане гарантира нейната сигурност и дълговечност, здравината и стабилността и. От друга страна некачественото изпълнение на фундамента води до рискове за хората и сградата, до повреди в конструкциите, до неправилна експлоатация и опасност от аварийни ситуации.

Полагането на фундамента, монтирането на кофража, полагането на армировката, насипването с чакъл, заливането с бетон, перфектното нивелиране – всички тези компоненти при нас са перфектно отиграни многокрайтно през годините от нашия екип от високо квалифицилани професионалисти.

„Park Homes“ е проектирана на две секции. Секция А е с 20 апартамента, Секция Б е с 25 апартамента.

Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна, проектирана съгласно последните евро норми. Всички стени на сградата са с тухлена зидария.

 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Russian
 - 
ru
Turkish
 - 
tr
Bulgarian
 - 
bg
+359 896 464 960 info@globstroy.bg гр. Шумен, ул. Университетска 1
Търсене на имот:
139 имота в
продажба