Контакти
Към блога

Park Houmes – ИЗКОПНИ РАБОТИ

Park Houmes – ИЗКОПНИ РАБОТИ - Globstroy
Globstroy 28 авг. 2018

Park Houmes – ИЗКОПНИ РАБОТИ

На 20.08.2018 г. Официално стартираха изкопните работи по бъдещата многофункционална жилищна сграда „Park Homes“ в град Шумен.

Както и към всяка друга дейност, специалистите ни подхождат към т.нар „земни работи“ с изключителен професионализъм и отговорност.

Именно с изкопните работи стартира подготвянето на строителните площадки. Тук влизат дейности като изкопите, насипите, терасирането на терените, укрепителните дейности, отводняването, трамбоването и т.н.

Едва след приключването на тази фаза от градежа може да се пристъпи към самото изграждане на основите на сградата.

Подготвянето на терените и изкопните работи са от изключителна важност за правилното изграждане и функциониране на бъдещата сграда. Добрата подготовка гарантира сигурността и дълговечността на сградата.Нашите специалисти извършват всичко това, осланяйки се на предварителното планиране, професионалната техника, опита и уменията на екипа ни.

Изкопните дейности стартираха на 400 м. от центъра на Шумен и градската градина, където в близко бъдеще ще се издига и „Park Homes“.

Бъдещата сграда е дело на „Глоб Строй; ЕООД, която има 10-годишен опит в строителството на жилищни сгради. Обектите на компанията се характиризират с модерни архитектурни решения, функционалност и качество.

 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Russian
 - 
ru
Turkish
 - 
tr
Bulgarian
 - 
bg
+359 896 464 960 info@globstroy.bg гр. Шумен, ул. Университетска 1
Търсене на имот:
139 имота в
продажба