Контакти
Към блога

Съвременна елегантност: Представяне на някои от най-отличителните проекти на Glob Stroy

Съвременна елегантност: Представяне на някои от най-отличителните проекти на Glob Stroy - Globstroy
Globstroy 29 юли 2023

Съвременна елегантност: Представяне на някои от най-отличителните проекти на Glob Stroy

Строителството е нещо повече от просто изграждане на сгради. Това е отражение на културата, иновациите и креативността. В областта на архитектурния дизайн малко компании успяват да уловят същността на съвременната елегантност толкова умело, колкото Glob Stroy. Със своята устойчива репутация, строителната компания печели одобрение за своя иновативен подход към архитектурата.

Днес ще ви запознаем по-подробно с някои от най-отличителните и завладяващи проекти на Глобстрой ЕООД, в които се въплъщава същността на съвременната елегантност.

Жилищен комплекс SUNCITY

Способността на Glob Stroy да съчетава смел дизайн с практична функционалност е очевидна в SUNCITY. Комплексът се откроява с изчистени линии, обширни стъклени панели и иновативни структурни елементи, в съчетание с контрастиращи акценти. Всичко това умело създава усещане за откритост, като същевременно с това осигурява красива панорамна гледка към центъра на гр. Шумен и паметник 1300 години България.

Архитектурата на жилищен комплекс SUNCITY безпроблемно се съчетава с оптимизираните вътрешни пространства, създавайки хармоничен поток пренасящ спокойствието на природата в самото сърце на града. Проектът е изграден с висококачествени материали, прибавящи устойчивост и топлина към модерната естетика.

Жилищен комплекс HARMONY HOMES

Концепцията “интелигентна архитектура и функционалност” прозира в жилищна сграда HARMONY HOMES. Комплексът е отражение на иновации и висока технологичност, разработен съвместно с най-добрите проектанти за създаване на вътрешни и външни пространства с отлична оптимизация.

Елегантната фасада, със семпло излъчване привлича вниманието на всеки любител на съвременната елегантност. Жилищният комплекс се състои от 78 апартамента с различна квадратура и 29 гаража. Към момента всички апартаменти в HARMONY HOMES са продадени и радват новите си собственици.

Жилищна сграда AZALIA

Един от най-завладяващите аспекти на дизайна на Glob Stroy е способността им да отдават почит на местната естетика и да я комбинират със съвременните принципи на архитектурата. Пример за това е един от най-новите проекти на компанията – жилищна сграда AZALIA. Тя е със стратегическа локация в самия център на града и ще се разпознава по съвременната архитектура, вписваща се хармонично в естетиката на градската среда.

Жилищна сграда SOLEY

С мисъл към семплотата и лукса е дадено вдъхновението за един смел проект, съчетаващ красота и висока естетичност. Жилищна сграда SOLEY е вече в процес на активно изграждане, а зад разкошната идея стои Glob Stroy. Тук архитектурата надхвърля границите на строителния дизайн, отличавайки се със своята безупречност и стил.

SOLEY е сграда за любители на лукса и изтънчената естетичност. В сградата ще бъдат вложени материали и технологии с най-високо качество, като концепцията е изграждане на жилище, което насърчава пълноценния и здравословен градски живот.

В строителния бранш архитектурата е единствения начин за изразяване на креативност и идентичност. Точно това прави строителна компания Glob Stroy, впечатлявайки с отличителни проекти, от които лъха съвременна елегантност. Техният отпечатък обединява традиционно и модерно, създавайки домове, които завладяват сетивата и отговарят на индивидуалните нужди на съвременния човек.

Чрез своя иновативен подход Glob Stroy предефинира самата същност на архитектурния дизайн, оставяйки незаличима следа в пейзажа на съвременната елегантност.

 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Russian
 - 
ru
Turkish
 - 
tr
Bulgarian
 - 
bg
+359 896 464 960 info@globstroy.bg гр. Шумен, ул. Университетска 1
Търсене на имот:
139 имота в
продажба