Контакти
Към блога

Строителна компания Glob Stroy: „Градим модерни жилища с лесен достъп до топ локациите на Шумен“

Строителна компания Glob Stroy: „Градим модерни жилища с лесен достъп до топ локациите на Шумен“ - Globstroy
Globstroy 20 юли 2023

Строителна компания Glob Stroy: „Градим модерни жилища с лесен достъп до топ локациите на Шумен“

Локализирана в Шумен – град с дълбоки корени и интересна история, строителна компания Glob Stroy преобразява местния пейзаж с изграждането на модерни жилища. Фирмата има за цел да предефинира съвременния живот, проектирайки домове, които съчетават стил, удобство и достъпност.

Глобстой ЕООД – Синоним на високи постижения

Благодарение на дългогодишния си опит в бранша и отдадеността си към съвършенството, Глобстрой печели одобрението на клиентите си. Ние се стремим към прецизно проектиране, с внимание към детайла и визия, която е нещо повече от естетика, а притежава характер.

Портфолиото на Glob Stroy е самото доказателство за поетия ангажимент в създаването на домове и цели общности, които са в хармония със заобикалящата ги среда.

Стратегическа локация: Достъпността е ключова

В основата на концепцията за изграждане на модерни домове при нас лежи убеждението, че съвременният дом трябва да бъде нещо повече от комфортно пространство, а локация с лесен достъп до всички главни точки на града. За това и подходът ни се съсредоточава изцяло в избора на първокласни местоположения, които безпроблемно съчетават удобството на града със спокойствието и тишината на уединените улици.

Глобстрой ЕООД е компания, която изгражда съвременни жилищни комплекси с отлична панорамна гледка към паметник 1300 години България – емблематичната забележителност на гр. Шумен. Благодарение на стратегическата си локация всеки проект на компанията е на пешеходно разстояние от популярни търговски обекти, работни места, детски заведения, училища, университети, заведения, места за отдих, развлечения и т.н.

Повече за нашите текущи проекти

+359 896 464 960 info@globstroy.bg гр. Шумен, ул. Университетска 1
Търсене на имот:
153 имота в
продажба